Masternode.one, een toonaangevende Nederlandse market maker met een betekenisvolle missie

Masternode.one is opgericht in 2012 als een financiele holding, na de verkoop van dochterondeming Recognize.nl aan Volker Wessels Telecom manifesteerde het bedrijf zich als onderzoeks lab en heeft zich in de loop der jaren gericht op het identificeren van kansen in de cryptomarkten en het uitvoeren van winstgevende transacties door middel van algoritmische handel. Het bedrijf heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt als een proprietary trading firm die zich richt op cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ethereum, Avalanche en meer decentrale instrumenten en -markten.

Kantoren

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. Naast het hoofdkantoor heeft Masternode.one ook een onderzoeks- en ontwikkelingskantoor in Almelo, Nederland. Dit kantoor biedt een moderne en innovatieve werkomgeving waar het team van Masternode.one werkt aan het identificeren van kansen in de cryptomarkten en het ontwikkelen van blockchain infrastructuur en algoritmische handelsstrategieën. Het kantoor is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het team en om een productieve en creatieve werkomgeving te bieden.

Team

Het team van Masternode.one bestaat uit ervaren quants, traders, developers en researchers die zich richten op het identificeren van winstgevende kansen in de cryptomarkten en het uitvoeren van algoritmische handel om rendement te behalen. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van algoritmische handelsstrategieën die gebruikmaken van geavanceerde analysetools en technieken, zoals machine learning en natural language processing, om kansen in de cryptomarkten te identificeren en te benutten.

Activiteiten

Masternode.one heeft zijn activiteiten gericht op een aantal verschillende blockchain-netwerken en cryptocurrencies. Bitcoin en Ethereum zijn twee van de meest bekende cryptocurrencies waarop het bedrijf zich richt, maar het houdt zich ook bezig met de handel in andere cryptocurrencies en decentrale instrumenten en -markten, zoals Avalanche en andere DeFi-protocollen. Het bedrijf maakt gebruik van een verscheidenheid aan algoritmische handelsstrategieën, waaronder market making, arbitrage en trend following, om kansen in deze markten te identificeren en te benutten.

Uniek

Het bedrijf kenmerkt zich door haar duurzame inzet van 2e hands hardware ten behoeve van het stimuleren van een circulaire economie, haar onafhankelijkheid van derden door alle middelen zoals computing-resources, kapitaal en infrastructuur. in eigen beheer te hebben en de ontwikkelen van innovatieve producten die inzichten verschaffen in- en/of de infrastructuur bevorderen van decentrale markten.

Al met al is Masternode.one een bedrijf dat zich richt op het identificeren van kansen in de cryptomarkten en het uitvoeren van winstgevende transacties door middel van algoritmische handel. Het bedrijf heeft een team van ervaren quants, traders, developers en researchers die werken aan het ontwikkelen van geavanceerde analysetools en technieken om kansen in de cryptomarkten te identificeren en te benutten.

Anno 2023

In 2023 is het bedrijf pas publiekelijk naar buiten getreden en werkt het aan haar website https://masternode.one dat in de loop der tijd vorm moet krijgen als het startpunt voor de cryptocurrency markt wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *