Beste crypto apps

Crypto apps lage kosten

Het openen van een rekening bij een cryptocurrency exchange is een prachtige plek om te beginnen als je cryptocurrencies wilt kopen of verkopen. Vergelijkbaar met online makelaarsdiensten, geven cryptocurrency-platformen u de middelen om digitale valuta’s en tokens zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin te kopen en verkopen.

Het is van vitaal belang om variabelen zoals ondersteunde activa, kosten, betalingsopties en veiligheid te overwegen voordat u een cryptocurrency-uitwisseling selecteert. We hebben rekening gehouden met deze aspecten bij het samenstellen van deze lijst van de top cryptocurrency platformen om u te helpen bij het kiezen van de beste app.

De beste cryptocurrency-apps van 2024

 • De beste algemene app voor ervaren- en nieuwe gebruikers: Coinbase
 • De beste mobiele app: Crypto.com
 • Beste beveiliging: Gemini
 • Het beste voor altcoins: BitMart
 • Het beste voor ervaren traders en lage kosten: Kraken
 • Het beste voor Bitcoin: Cash-app
 • De beste gedecentraliseerde beurs: Bisq

De beste algemene app voor ervaren- en nieuwe gebruikers: Coinbase

CoinbaseWaarom we het gekozen hebben

Onze keuze voor de beste cryptocurrency app in het algemeen en voor nieuwkomers is Coinbase. Het biedt een breed scala aan cryptocurrencies die worden ondersteund en een hoog niveau van beveiliging. Coinbase biedt een complex handelsplatform, Coinbase Pro, naast het hebben van een platform dat gebruiksvriendelijk is voor beginners, waardoor het ook een uitstekende keuze is voor professionele handelaren.

Nadelen en Voordelen

Voordelen

 • Talrijke cryptocurrency opties en handelsopties
 • Biedt zowel complexe als gebruiksvriendelijke handelssystemen
 • Beurs die vrij liquide is

Nadelen

 • Onvoldoende getalenteerde klantenservice
 • Als een beheerdersapp geeft Coinbase.com je geen toegang tot de prive accounts.

Overzicht

Om het voor iedereen eenvoudig te maken bitcoin te kopen, verkopen en op te slaan, werd Coinbase in 2012 opgericht. Vandaag de dag, met een totale marktwaarde van meer dan $ 36 miljard, is Coinbase een beursgenoteerde cryptocurrency-platform.

De oorspronkelijke cryptocurrency platform was gevestigd in San Francisco, maar het is nu een geografisch verspreid bedrijf zonder hoofdkantoor en is toegankelijk in meer dan 100 naties. Het onderscheidt zich door het aanbieden van een gebruiksvriendelijke handelsomgeving, sterke beveiliging, en een verscheidenheid aan extra functies voor doorgewinterde handelaren. Veel kopers van cryptocurrency’s die voor het eerst handelen, gebruiken nu Coinbase als hun voorkeursplatform vanwege de vele ondersteunde activa (150+) en de gebruiksvriendelijke website. Aangezien de meeste gebruikers al bekend zijn met online bankieren apps, maakt het platform de overstap naar de handel in cryptocurrency eenvoudig.

Om het verlies van gebruikersactiva te voorkomen in het geval van een inbreuk op de beveiliging, verzekert Coinbase bovendien de digitale fondsen die het namens klanten aanhoudt en bewaart het Amerikaanse dollar rekeningen op bankrekeningen die worden gedekt door de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Een verscheidenheid aan betalingsmethoden, waaronder bankoverschrijving en ACH-overschrijving, kan worden gebruikt om handelsrekeningen te financieren.

Bovendien biedt Coinbase keuzes voor het opslaan van cryptocurrency. Een beheer keuze voor beginnende beleggers is om hun munten op te slaan op de Coinbase.com-platform. De tweede is een niet-beheerders portemonnee voor doorgewinterde cryptocurrency gebruikers genaamd Coinbase Wallet. Wanneer u uw cryptocurrency op Coinbase.com bewaart, houdt Coinbase de privésleutels en houdt het in wezen het geld van de gebruiker in opslag. De gebruiker heeft totale controle over zijn fondsen met Coinbase Wallet, omdat zij de enige sleutels tot hun wallet hebben.

Hoewel de handelskosten op Coinbase, die variëren van 0% tot 0,60%, afhankelijk van het handelsvolume, vrij hoog kunnen zijn, kan het een goede exchange zijn voor zowel beginnende als ervaren cryptocurrency beleggers. Bovendien zijn de gebruikersbeoordelingen van Coinbase vaak subparatief. Bijvoorbeeld, een aantal Trustpilot consumenten uiten frustratie over de klantenservice. Bovendien is de reputatie van het platform aangetast door verschillende meldingen van onaangekondigde rekening sluitingen.

Ondanks deze tekortkomingen, is Coinbase nog steeds een optie om te overwegen vanwege de vele voordelen.

De beste mobiele crypto app: Crypto.com

CryptocomWaarom we het selecteerden

Omdat het een uitgebreid ecosysteem biedt voor het verhandelen en beleggen van digitale activa dat gemakkelijk toegankelijk is vanaf uw smartphone, werd Crypto.com geselecteerd als de beste mobiele cryptobeurs-app.

Nadelen en Voordelen

Voordelen

 • omvat meer dan 250 cryptocurrencies
 • een verscheidenheid aan bitcoin artikelen wordt aangeboden

Nadelen

 • Verrassend hoge vergoedingen
 • middelmatige klantenservice

Overzicht

Sinds de lancering in 2016 heeft Crypto.com naam gemaakt als een van de beste app voor crypto wereldwijd. Het ondersteunt nu meer dan 250 cryptocurrencies en is toegankelijk in 90 verschillende landen wereldwijd.

Een uitgebreid ecosysteem van digitale activa bestaande uit Crypto.com’s eigen blockchain, Crypto.org Chain, een native token genaamd CRO, een crypto visakaart, opbrengst genererende cryptoproducten, en meer wordt aangeboden naast het grote aantal ondersteunde activa dat het aanbiedt.

De mobiele app van Crypto.com is echter wat er echt uitspringt. Crypto.com heeft zich sterk gericht op het ontwikkelen van een app die een breed scala aan producten en functies biedt, zodat klanten onderweg gebruik kunnen maken van het ecosysteem van deze beurs, in tegenstelling tot veel mobiele apps voor crypto-platformen die een verwaterde versie van het webgebaseerde platform van de beurs bieden. Gebruikers van mobiele apps kunnen betalen met cryptocurrency, maar ook kopen, verkopen, verhandelen en rente verdienen op hun cryptocurrency.

Hoewel Crypto.com een grote selectie van producten en functies heeft, geven TrustPilot-rapporten van ongelukkige vroegere en huidige klanten aan dat er een gebrek aan klantenservice is. U zult ook eindigen met het betalen van relatief forse handelskosten van maximaal 0,40%, tenzij u op grotere volumes handelt.

Door zijn verscheidenheid aan producten en functies, evenals het enorme volume van de ondersteunde activa, is Crypto.com ongetwijfeld uw beste weddenschap als u op zoek bent naar een top-notch mobiele crypto trading ervaring.

Beste crypto wallet app: Gemini

Gemini appWaarom we het hebben geselecteerd

Dankzij zijn sterke beveiligingsmechanismen, gebruikersfondsverzekering en SOC 2-certificering is Gemini gekozen als de cryptocurrency exchange met de beste beveiliging.

Nadelen en Voordelen

Voordelen

 • Gebruikers in alle 50 Amerikaanse staten hebben er toegang toe
 • Uitwisseling die vrij liquide is
 • Beschermt het geld in een hot wallet
 • Solide beveiligingsmaatregelen

Nadelen

 • hoge transactiekosten
 • minder munten worden ondersteund dan diverse concurrerende beurzen

Overzicht

Gemini, een bedrijf opgericht in 2014 door Tyler en Cameron Winklevoss, onderscheidt zich door prioriteit te geven aan veiligheid en compliance. In het geval van een beveiligingscompromis zal de hot wallet-verzekering van de in New York gevestigde beurs ervoor zorgen dat de activa van klanten veilig worden bewaard. Om het risico op fraude te verlagen, moeten gebruikers ook een identiteitsverificatieproces doorlopen.

Gemini biedt ook de keuze om apparaten te inspecteren en te autoriseren die worden gebruikt om verbinding te maken met de handelsrekening en dringt er bij gebruikers op aan om twee-factor authenticatie te gebruiken om hun rekeningen te beveiligen. Gemini’s SOC 2-certificering als security leader geeft aan dat onafhankelijke auditors de security en compliance frameworks van de organisatie hebben bevestigd.

Gemini dat ontwikkeld werd met geavanceerde platformen in het achterhoofd, biedt een handelsdashboard van het hoogste kaliber en ondersteunt meer dan 75 digitale munteenheden en tokens. Gebruikers kunnen goederen en diensten kopen met cryptocurrency via Gemini dat ook een cryptocurrency beloningskaart biedt.

De prijsstructuren voor het Gemini platform en het active trader platform variëren. Voor transacties onder $200 rekent het platform vaste vergoedingen; voor transacties boven $200 is de vergoeding een relatief hoge 1.49%. Maker-taker fees op het active trader platform kunnen oplopen tot 0.4%, hoewel deze afnemen naarmate uw volume toeneemt. Deze zijn ook enigszins duur. Het betalen van de zeer forse kosten is echter misschien niet te duur gezien de extreem sterke beveiliging van Gemini.

Gemini zal investeerders en traders aanspreken die graag transacties uitvoeren op een zeer veilig platform.

Het beste voor altcoins: BitMart

Bitmart appWaarom we het selecteerden

Omdat het klanten in meer dan 180 landen in staat stelt om meer dan 1.000 cryptocurrencies te kopen en verkopen, is BitMart onze topkeuze in de categorie beste voor altcoins.

Nadelen en Voordelen

Voordelen

 • heeft een vrij breed scala aan ondersteunde munten
 • biedt kansen om cryptocurrency te verdienen
 • biedt een ongecompliceerde bitcoin koop/verkoop functie.

Nadelen

 • een grootschalige hack vond plaats in 2021
 • heeft negatieve beoordelingen van klanten gekregen

Overzicht

BitMart is een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling die werd opgericht in 2017 en toegankelijk is in meer dan 180 landen. Meer dan 1.000 digitale valuta en tokens kunnen worden gekocht, verkocht en opgeslagen door gebruikers.

BitMart, een bedrijf opgericht op de Kaaimaneilanden, heeft naam gemaakt als een tophandelsplatform voor kleine en middelgrote cryptocurrencies. Beleggers die recent gelanceerde of obscure crypto-activa willen toevoegen aan hun portefeuilles, zullen waarschijnlijk vinden wat ze zoeken op deze uitwisseling, omdat BitMart meer activa en handelsparen aanbiedt dan zijn marktleidende collega’s.

Klanten van BitMart kunnen ook de Earn-functie van de uitwisseling gebruiken om inkomsten te verdienen op alle cryptocurrency-activa die ze daar bezitten. Gebruikers die BMX bezitten, de inheemse cryptocurrency van de uitwisseling, komen ook in aanmerking voor verlaagde handelskosten.

Hoewel BitMart ervaren cryptocurrency-handelaren veel te bieden heeft, heeft de beurs in de loop der jaren enkele ongunstige opmerkingen van klanten verzameld. Een aantal klachten van Trustpilot-gebruikers bevatten bijvoorbeeld gedetailleerde problemen met opnames, slechte klantenservice en een gebrek aan transparantie. Er zijn echter ook op zijn minst een paar lovende recensies.

Bovendien kreeg BitMart in december 2021 te maken met een beveiligingsinbreuk die gebruikers $ 196 miljoen kostte.

Hoewel BitMart heeft toegezegd gebruikers te compenseren, heeft de aanval de reputatie van de exchange ernstig geschaad.

Ondanks deze tekortkomingen zal BitMart voldoen aan de behoeften van cryptocurrency-handelaren die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van een verscheidenheid aan minder bekende cryptocurrencies.

Het beste voor ervaren traders en lage kosten: Kraken

Crypto appWaarom we het hebben geselecteerd?

Onze keuze voor de beste lage entree platform is Kraken, wiens professionele handelsplatform, Kraken Pro, enkele van de laagste kosten heeft op de cryptocurrency-uitwisselingsmarkt. Vanwege de complexe ordertypes, ondersteuning voor leverage trading en ondersteuning voor futures trading, is het ook onze topaanbeveling voor ervaren handelaren.

Nadelen en voordelen

Voordelen

 • groot aantal ondersteunde munten
 • Goedkope Kraken Pro-kosten
 • uitwisseling die vrij liquide is

Nadelen

 • Niet toegankelijk in alle staten van de VS
 • minder mogelijkheden voor financieringsrekeningen

Overzicht

Kraken, een van de meest gerenommeerde cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld, werd opgericht in 2011 en is overal ter wereld toegankelijk. De in San Francisco gevestigde beurs biedt goedkope tarieven op zijn professionele handelsplatform, waardoor gebruikers meer dan 120 cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en opslaan.

In de begindagen van de cryptocurrency-markt maakte deze feature-rijke crypto-uitwisseling naam als de voorkeurshandelssite voor ervaren beleggers, en het is die reputatie blijven hooghouden.

Kraken biedt twee platforms: het primaire handelsplatform en Kraken Pro, een platform voor professionals. Het Pro-dashboard van de beurs biedt 13 ordertypes, snelle uitvoering, diep inzicht in de orderboeken en zeer aangepaste grafiekanalysemogelijkheden. Gebruikers van Kraken kunnen cryptocurrencies op marge verhandelen en naast spothandel ook handelstactieken gebruiken voor crypto-derivaten.

Kraken Pro rekent extreem weinig in vergelijking met zijn reguliere platform, waar de kosten voor snelle aankopen behoorlijk hoog kunnen zijn (tot 1,5%). Handelaren met een groot volume kunnen de handelskosten verlagen met de getrapte vergoedingenstructuur van Kraken Pro. De makerkosten van Kraken Pro beginnen bij 0,16% en de vergoedingen beginnen bij 0,26% voor handelaren met 30-daagse volumes van minder dan $ 50.000. Maker fees kunnen daarentegen dalen tot 0% en de kosten voor de afnemer tot 0,10% (voor handelaren met 30-dagen voortschrijdende volumes van meer dan $ 10 miljoen).

Bovendien heeft Kraken een beperkt aantal financieringsalternatieven, waarbij overboekingen de meest populaire manier zijn voor gebruikers om te betalen. Overboekingen via ACH worden niet geaccepteerd.

Het beste voor Bitcoin: Cash-app

CashappWaarom we het hebben geselecteerd?

Aangezien de Cash-app u in staat stelt om eenvoudig en veilig Bitcoin te kopen, verhandelen en op te slaan vanaf uw smartphone, is dit onze topoptie onder Bitcoin-uitwisselingen.

Nadelen en voordelen

Voordelen

 • gebruiksvriendelijke interface
 • Uitbetalen aan portemonnees
 • Heeft een Bitcoin Lightning Network Supporter

Nadelen

 • werkt alleen met de Custodial Bitcoin-portemonnee.
 • verschillende beperkingen op deposito’s, verkopen, enz.

Overzicht

Cash App werd in 2013 geïntroduceerd door Block, Inc. (voorheen Square, Inc.), en stelt gebruikers in de VS en het VK in staat om te verzenden, uitgeven, bankieren en investeren. Het functioneert gewoon als een peer-to-peer betalingsapp voor mobiel bankieren, maar het heeft ook een investeringsfunctie. Via de Cash-app kunnen gebruikers beleggen in aandelen, ETF’s en bitcoin. Cash App verschilt van zijn rivalen, zoals Robinhood en Venmo, doordat het gebruikers in staat stelt hun Bitcoin op te nemen in externe portefeuilles.

Begin 2022 verklaarde Jack Dorsey, CEO van Cash App, dat het bedrijf was begonnen met het uitrollen van ondersteuning voor het Bitcoin Lightning Network, wat bijna gratis Bitcoin-overdrachten mogelijk zou maken.

De in-app-portemonnee is bewarend, wat betekent dat het bedrijf uw virtuele valuta namens u opslaat, wat het grootste nadeel is van het gebruik van de Cash-app om Bitcoin te kopen en op te slaan. Ondanks hun potentieel voor gemak, worden bewaarportefeuilles als minder veilig beschouwd dan niet-bewaarportefeuilles. Om uw cryptocurrency naar een persoonlijke portemonnee te verplaatsen waar u de privésleutels beheert, kunt u uw Bitcoin opnemen uit de Cash-app.

De verschillende Bitcoin-handelskosten die door Cash App in rekening worden gebracht, worden pas duidelijk nadat u een aankoop- of verkooptransactie hebt bevestigd. Cash App gebruikt de middenprijs en omvat een delingsvergoeding wanneer u in bitcoin handelt.

De beste gedecentraliseerde beurs: Bisq

crypto platformenWaarom we het hebben geselecteerd?

Omdat het gebruikers in staat stelt om overal ter wereld veilig en discreet bitcoins te kopen en verkopen, is Bisq onze keuze voor de beste gedecentraliseerde uitwisseling.

Nadelen en voordelen

Voordelen

 • overal verkrijgbaar
 • biedt een hoog niveau van privacy, vereist geen ID-verificatie en heeft meer dan
 • 50 verschillende betalingskeuzes

Nadelen

 • Transacties kunnen langzaam verlopen.
 • Laag handelsvolume is punt.
 • Niet gemaakt voor gebruik in actieve handel

Overzicht

Bisq, een peer-to-peer cryptocurrency-handelsplatform dat in 2014 werd geïntroduceerd, stelt gebruikers van over de hele wereld in staat om een verscheidenheid aan digitale valuta en tokens te verhandelen. Op dit moment ondersteunt het meer dan 100 digitale items.

Het handelsprogramma is niet beperkt tot gebruikers in bepaalde regio’s, en gebruikers van deze gedecentraliseerde beurs zijn ook niet verplicht om een Know Your Customer (KYC) identiteitsverificatieproces te doorlopen. Gebruikers van Bisq hebben toegang tot verschillende betalingsopties, waaronder bankoverschrijvingen, ACH-overschrijvingen en contante stortingen, om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en verkopen.

Hoewel Bisq erg geliefd is bij vroege gebruikers van cryptocurrency omdat het veel van de principes ondersteunt waarop Bitcoin is gebaseerd, zoals decentralisatie, privacy en soevereiniteit, is de platform niet erg gebruiksvriendelijk voor nieuwkomers. Nieuwe gebruikers en actieve handelaren kunnen worden ontmoedigd door peer-to-peer-handel vanwege de complexiteit van het escrow-mechanisme en de relatief vertraagde uitvoering van transacties. De beurs is ook meer gericht op het maken van kleinere transacties, in vergelijking met gecentraliseerde internationale beurzen zijn de handelsvolumes lager.

Bisq biedt echter alle tools die nodig zijn om cryptocurrencies te kopen en verkopen voor ervaren cryptocurrency-investeerders die ervoor kiezen om te handelen op een gedecentraliseerd, KYC-vrij platform.

Bitcoin blockchainUiteindelijke conclusie

Het selecteren van de juiste beurs voor uw unieke behoeften is cruciaal als u wilt beginnen met handelen of investeren in cryptocurrencies. Er is een goed alternatief voor u, of u nu een breed scala aan digitale activa wilt verhandelen, het minste bedrag aan vergoedingen wilt betalen of de gemakkelijkste gebruikersinterface wilt hebben.

Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk platform dat veel cryptocurrencies biedt, is onze topkeuze, Coinbase, misschien de uitwisseling voor u. Bovendien kan Kraken Pro een verstandig alternatief zijn als lage kosten voor u essentieel zijn. Selecteer de beurs die het beste aan uw eisen voldoet door rekening te houden met uw doelstellingen en topprioriteiten.

De beste crypto-apps kiezen: een gids

crypto gidsZijn crypto-apps zinvol?

Deelnemen aan een crypto-uitwisseling is misschien wel uw beste startpunt als u cryptocurrency probeert te kopen.

Hoewel het praktisch kan zijn om voor een paar honderd dollar aan Bitcoin te kopen bij een Bitcoin-geldautomaat in de buurt, is het gebruik van een uitwisseling zinvoller als u een grotere som geld wilt uitgeven of als u een verscheidenheid aan cryptocurrencies wilt kopen.

De veiligste en meest legitieme manier om cryptocurrency te verwerven is via uitwisselingen. Maar dat is niet het enige voordeel van het gebruik van een exchange. Hier zijn een paar argumenten ten gunste van cryptocurrency-uitwisselingen.

 • Crypto exchanges maken het eenvoudig om overal toegang te krijgen tot de cryptocurrency markten door consumenten in staat te stellen cryptocurrencies online of via een mobiele app te kopen en verkopen.
 • De meerderheid van de cryptocurrency-uitwisselingen biedt een verscheidenheid aan digitale valuta’s en tokens, waardoor beleggers verschillende mogelijkheden hebben om een gediversifieerde portefeuille van digitale activa te creëren.
 • Om activa te beschermen, bewaren gerenommeerde cryptocurrency-uitwisselingen gebruikerscontanten vaak in een koude opslag.
 • Financiële regelgeving, evenals Know Your Customer en Anti-Money Laundering (KYC/AML) richtlijnen worden doorgaans gevolgd door internationale crypto exchanges. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat ze niet handelen met een oneerlijk bedrijf of kwaadwillende marktdeelnemers als gevolg daarvan.

Platformen voor Crypto Exchange Vergelijking

Bisq appEr zijn een aantal dingen om rekening mee te houden bij het selecteren van een cryptocurrency-uitwisseling die aan uw behoeften voldoet. De meest cruciale factoren zijn:

 • Ondersteunde activa: Kijk voordat je een exchange kiest naar de lijst van ondersteunde assets als je andere cryptocurrencies dan Bitcoin probeert te kopen. Terwijl sommige slechts een select aantal ondersteunen, kunt u met anderen honderden ruilen.
 • Betalingsopties: Crypto exchanges bieden vaak een paar opties voor het financieren van uw account of het doen van directe cryptocurrency-aankopen. Terwijl overschrijvingen worden ondersteund door de meerderheid van de uitwisselingen, laten sommige websites u ook cryptocurrency kopen met behulp van creditcards, debitcards en andere elektronische betalingsopties.
 • Vergoedingen: Het onderzoeken van crypto-uitwisselingskosten voordat u een rekening opent, is van vitaal belang omdat hoge kosten uw beleggingsrendement kunnen verminderen. Er kunnen extra kosten zijn, maar opname- en handelskosten worden normaal gesproken in rekening gebracht door cryptocurrency exchanges.
 • Veiligheid: Helaas zijn bitcoin exchanges een topdoelwit voor hackers die cryptocurrency willen stelen. Het is van cruciaal belang om een exchange te selecteren met robuuste beveiligingsmaatregelen, omdat beveiligingslekken en cyberdiefstal alomtegenwoordig zijn in de crypto exchange markt.
 • Klantenondersteuning: Je hebt misschien vragen of hulp nodig om te beginnen als je nieuw bent met cryptocurrency of beleggen. In dat scenario is het selecteren van een exchange met top-notch klantenservice meestal de beste koers van actie.
 • Reputatie: Het is een goed idee om de reputatie van een cryptocurrency exchange te bekijken voordat je er een account opent. Bestudeer testimonials van klanten, de geschiedenis van de transactie en eventuele recente nieuwsberichten die inzichtelijk commentaar kunnen bieden.

Een rekening openen op een cryptocurrency exchange

Het proces van het openen van een rekening op een cryptocurrency exchange lijkt op dat van het openen van een online brokerage account.

Om te beginnen met het aanmaken van een rekening, moet je normaal gesproken een e-mailadres en een wachtwoord opgeven. Daarna krijg je een e-mail waarin je wordt gevraagd om te verifiëren dat je inderdaad eigenaar bent van het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Nadat u uw e-mailadres hebt bevestigd, moet u een identiteitscontrole uitvoeren. Dit houdt in dat u uw persoonlijke gegevens, een kopie van een officieel identiteitsbewijs met foto en een bewijs van uw adres moet verstrekken.

De meeste cryptocurrency exchanges vereisen een digitale kopie van je paspoort of rijbewijs, naast je volledige naam, huisadres en mobiele nummer, evenals documentatie van je adres, zoals een energierekening of bankafschrift.

Op sommige platformen moet je een extra stap zetten om de geldigheid van je identiteitsbewijs aan te tonen. Meestal moet je hiervoor een webcam of telefoon gebruiken om een foto van jezelf met je ID te maken en deze naar de beurs te sturen.

Afhankelijk van de beurs en het vereiste verificatieniveau, kan de gebruikersverificatie enkele minuten tot enkele dagen duren. Beurzen bieden vaak verschillende niveaus van verificatie, waarbij lagere niveaus minder gegevens vereisen. Lagere verificatieniveaus hebben echter vaak lagere stortings- en opnamedrempels.

U kunt uw handelsaccount financieren met behulp van de beschikbare financieringsalternatieven na het voltooien van het verificatieproces en beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Wat is een cryptocurrency-app? Hoe werkt het?

Een online marktplaats waar gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en verhandelen, staat bekend als een cryptocurrency-platformen. Net als bij online brokers, stellen cryptocurrency-apps gebruikers in staat om fiat-valuta (zoals dollars) te storten en cryptocurrencies met die fondsen te kopen. Bovendien hebben klanten de mogelijkheid om hun cryptocurrency om te ruilen voor een andere, en bij bepaalde beurzen kunnen gebruikers rente verdienen op activa die op ruilrekeningen worden bewaard.

Welke kwaliteiten moet een cryptocurrency-uitwisseling hebben?

Beveiliging, kosten en de aangeboden cryptocurrencies zijn een paar factoren om rekening mee te houden bij het selecteren van een cryptocurrency exchange. Daarnaast is het van cruciaal belang om te begrijpen hoe je bitcoin veilig wordt bewaard en of je de mogelijkheid hebt om er controle over te krijgen door het over te zetten naar je persoonlijke digitale portemonnee.

Er bestaan zowel gecontroleerde als gedecentraliseerde cryptocurrency-platformen. Gecentraliseerde beurzen houden zich nauw aan de financiële beperkingen van overheidsinstanties (zoals de U.S. Securities and Exchange Commission). Velen zullen identiteitsverificatie eisen en stortingen in dollars verzekeren. Decentrale beurzen hebben geen centrale regulerende instantie en zijn ongereguleerde online beurzen die gehost worden op gedistribueerde nodes die eigendom zijn van de gebruiker. Gedecentraliseerde beurzen bieden directe peer-to-peer uitwisseling van cryptocurrency naast transparante transacties en vergoedingen, ondanks het feit dat dit beangstigend kan klinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *