Beste crypto exchange

crypto gids

Crypto appDe waardestijging en acceptatie van cryptocurrency’s zelf hebben aanzienlijk bijgedragen aan de explosieve groei van de handel in cryptocurrency’s. De beste cryptocurrency platformen, uitwisselingen en apps die vandaag beschikbaar zijn, maken het kopen en verkopen van crypto eenvoudiger dan het ooit is geweest, hoewel het misschien eerst ontmoedigend is en hoewel fraude is voorgekomen en nog steeds voorkomt.

Cryptocurrency-investeringen kunnen op verschillende manieren en plaatsen worden gedaan. Naast contant geld en betaalapps waarmee u Bitcoin kunt kopen en verkopen, houdt onze lijst rekening met cryptocurrency-uitwisselingen, platforms en online makelaars die cryptocurrency verkopen. Zelfs degenen die gewend zijn aan meer conventionele plaatsen om te beleggen, moeten zich ervan bewust zijn dat cryptocurrency vaak andere prijsstructuren hebben, minder keuzes voor klantenondersteuning en een grotere rol voor de belegger in veiligheid.

Cryptocurrency kopen met contant geld- en betaalapps

De mogelijkheid om Bitcoin te kopen en verkopen is nu beschikbaar via een aantal cash- en peer-to-peer betaalapps. Over het algemeen is het aanbod van deze apps beperkter in vergelijking met de hierboven genoemde exchanges en brokers.

CashApp

CashappBitcoin kan worden gekocht en verkocht via CashApp, een peer-to-peer geldovermakingsdienst die wordt beheerd door Square. Cash App stelt gebruikers, in tegenstelling tot de andere hier genoemde cash apps, in staat om hun Bitcoin over te maken naar hun persoonlijke cryptocurrency wallet. Cash App maakt zijn kosten bekend op het moment van aankoop en baseert deze op de koers turbulentie en het handelsvolume op de markt.

Bitcoin-opnames worden door Cash App beperkt tot $2.000 per dag of $5.000 per week.

PayPal

Paypal logoBitcoin kan worden gekocht en verkocht met PayPal, maar het moet op de PayPal-website worden bewaard: gebruikers kunnen geen cryptocurrency toevoegen aan hun eigen digitale portemonnee. De vergoedingen omvatten een geschatte handelsvergoeding van 0,5 procent (dit kan veranderen afhankelijk van de marktsituatie) en een getrapte transactievergoeding op basis van de hoeveelheid gekochte cryptocurrency, variërend van 2,3 procent voor bedragen tussen $ 25 en $ 100 tot 1,5 procent voor aankopen of verkopen van meer dan $ 1.000 in Bitcoin. Voor aankopen onder $ 25 wordt een toeslag van 0,5 procent in rekening gebracht. Gebruikers zijn beperkt tot het doen van aankopen tot $ 20.000 per week en een totaal van $ 50.000 per jaar.

Waar Bitcoin wordt geaccepteerd, kunt u met PayPal transacties uitvoeren, maar u moet zowel over de aankoop als de verkoop van de cryptocurrency belasting betalen.

Venmo

Bisq appIn tegenstelling tot andere leveranciers biedt Venmo gebruikers de keuze uit vier cryptocurrency’s: Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash en Litecoin. Venmo is de meest recente cash-app om de verkoop en aankopen van cryptocurrency te ondersteunen. De prijsstructuur voor Venmo is vergelijkbaar met die van PayPal: naar schatting 0,5 procent handelskosten, met getrapte transactiekosten van 2,3 procent voor cryptocurrency-transacties tussen $ 25 en $ 100 die dalen tot 1,5 procent voor deals van meer dan $ 1.000 (0,5 procent in rekening gebracht voor crypto-aankopen onder $ 25) .

Limieten zijn $ 20.000 per week en $ 50.000 per kalenderjaar.

Hoe verschilt beleggen in cryptocurrency’s van de conventionele beleggingen in aandelen, obligaties en fondsen?

conventioneel beleggenEr zijn verschillende manieren waarop cryptocurrency-handel verschilt van conventioneel beleggen:

  • Handelen in cryptocurrency’s is veel duurder dan traditionele investeringen, waar de kosten de afgelopen jaren snel zijn gedaald. Bij het verhandelen van Bitcoin kunnen de kosten bijvoorbeeld oplopen tot 5%, afhankelijk van de betalingswijze. Investeren met een robo-adviseur kan echter slechts 0,25% kosten, waardoor u meer van uw geïnvesteerde geld kunt behouden.
  • De klantenservice in het opkomende gebied van cryptocurrency is achtergebleven bij die van conventionele makelaars.
  • Met cryptocurrency-uitwisselingen heeft u een grotere verantwoordelijkheid voor het beschermen van uw cryptocurrency tegen diefstal, vooral als u uw eigen digitale portemonnee gebruikt. Exchanges beschermen u tegen verliezen veroorzaakt door hacks op de hele site, maar ze beschermen u niet tegen individuele aanvallen op uw account, zoals phishing-e-mails die u ertoe verleiden uw wachtwoorden aan hackers te geven.

Lees ook: Welke crypto gaat stijgen op Bitvavo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *