Masternode.one, een toonaangevende Nederlandse market maker met een betekenisvolle missie

Masternode.one is opgericht in 2012 als een financiele holding, na de verkoop van dochterondeming Recognize.nl aan Volker Wessels Telecom manifesteerde het bedrijf zich als onderzoeks lab en heeft zich in de loop der jaren gericht op het identificeren van kansen in de cryptomarkten en het uitvoeren van winstgevende transacties door middel van algoritmische handel. Het … Lees verder Masternode.one, een toonaangevende Nederlandse market maker met een betekenisvolle missie

Cryptocurrencies: wat is het profiel van de beleggers?

Cryptocurrencies hebben de wereld stormenderhand veroverd, en het lijkt wel of bijna iedereen probeert een graantje mee te pikken. Maar wat zijn cryptocurrencies precies? En waarom zijn mensen er zo enthousiast over? In dit artikel verkennen we de geschiedenis en de grondbeginselen van cryptocurrencies. Lees verder voor meer informatie! Wat zijn cryptocurrencies? Cryptocurrencies zijn digitale, … Lees verder Cryptocurrencies: wat is het profiel van de beleggers?

Hoe kun je crypto valuta kopen?

Cryptocurrency is voor veel mensen nog steeds een nieuw en mysterieus concept. Als jij een van die mensen bent, vraag je je misschien af hoe je je kunt inkopen in de cryptowereld. Het proces is eigenlijk relatief eenvoudig, maar er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je begint. In deze blogpost lopen … Lees verder Hoe kun je crypto valuta kopen?

Sparen of beleggen?

Als je inzicht hebt over jouw geldzaken, kan je kijken naar mogelijkheden om te sparen of beleggen. Er zijn meerdere manieren van zowel sparen als beleggen, maar wat bij jou past hangt af van je doelen en wensen. In deze blog leggen we je 4x keuzes uit over sparen en beleggen. Spaarrekening De makkelijkste manier … Lees verder Sparen of beleggen?

Welke crypto kopen?

Digitaal geld dat niet wordt gecontroleerd door een centrale autoriteit, zoals een regering, wordt cryptocurrency genoemd. In plaats daarvan is het gebouwd op de meest gebruikte blockchain-technologie, Bitcoin. Een groeiend aantal mogelijkheden wordt toegankelijk nu digitale valuta aan populariteit blijft winnen op Wall Street. Momenteel zijn er meer dan 19.000 cryptocurrency’s beschikbaar. Hoewel je met … Lees verder Welke crypto kopen?