BTC Bitcoins verkopen

De hoofdreden waarom de massa nu geïnteresseerd is in Bitcoins en andere cryptocurrency is omdat er extreme rendementen te behalen zijn. De waarde van BTC Bitcoin en andere cryptocurrency stijgen enorm. Dit kunnen we o.a. uitgebreid lezen in Les 2 - Bitcoin waarde & Les 3 - Bitcoin koers . In de laatst genoemde kunnen we de fluctuatie (stijgen en dalen van de waarde over de tijd) live volgen via de interactieve grafiek. Maar, hoe maken we nu slim gebruik van die fluctuatie om ons vermogen zo optimaal mogelijk te laten renderen? In deze les gaan we Bitcoins verkopen en proberen de euro's die je bij je 1e aankoop van Bitcoins of andere cryptocurrency hebt geïnvesteerd, weer terug te verdienen en je genoeg Bitcoins overhoud om te sparen, renderen en/of te handelen om je vermogen sneller te laten groeien dan op een bank of een 'normale' handelsbeurs.

Stap 1. Bitcoins verkopen, de voorbereiding

1.1. Volg alle 6 lessen op Bitcoincalculator.nl
Je bent nu in les 6, de laatste les van Bitcoincalculator.nl beland. We gaan er dus vanuit dat je je al goed hebt ingelezen op Bitcoin. Zo niet? Start met Les 1. Wat is Bitcoin?

1.2. Handelsmunitie
Wij adviseren om een flinke hoeveelheid Bitcoins te kopen, maar investeer alleen wat je absoluut missen kunt! Houd in je achterhoofd dat je ook wat euro’s achterhoudt om te kunnen investeren in ‘handelsmunitie’ bij Stap 3.1.

Stap 2. Stap laag in

2.1. Hou het nieuws in de gaten.
Mooi, je hebt je (Bit)coins veilig in een wallet naar keuze zitten en je snapt de werking van een Bitcoin of andere cryptocurrency. Bitcoins verkopen hoeft nu alleen nog maar op het juiste moment en volgens de juiste Bitcoin verkoopstrategie. Als het goed is, heb je de Bitcoin koers een tijdje nauwlettend in de gaten gehouden en heb je ze gekocht toen ze zo laag mogelijk stonden. De Bitcoin waarde fluctueert op basis van vraag & aanbod en pure emotie en die wordt meestal massaal beïnvloed door de media. Een goed voorbeeld, als bijvoorbeeld Nu.nl iets positiefs schrijft over Bitcoins dan zie je de waarde van Bitcoin ineens omhoog schieten, omdat heel veel mensen tegelijk Bitcoins gaan kopen.

2.2. Blijf Bitcoincalculator.nl volgen.
In 2017 was nog niet bekend of Bitcoin zou splitsen en of de Hard fork (een kopie van de software van Bitcoin, dat met een aantal essentiële aanpassingen een nieuw cryptocurrency systeem vormt) door zou gaan. Dreigend slecht nieuws dus, uit voorzorg gingen veel mensen hun Bitcoins verkopen en Bitcoin dook eind juni 2017 even flink naar beneden, om vervolgens in augustus 2017 weer extreem omhoog te schieten, toen eenmaal bekend werd dat de Hard fork van de baan was. Wij houden je op de hoogte van dit soort essentiële zaken en maken alles inzichtelijk met onze data, grafieken en tools.

Stap 3. Euro’s terug, Bitcoins in de zak

3.1. Koop Bitcoins handelsmunitie op een beurs zoals LiteBit.
Het bedrag aan handelsmunitie beschreven in Stap 1.1, gaan we gebruiken als basis voor onze missie om je initiële Bitcoin investering terug te te verdienen. Wij adviseren om de Bitcoin handelsmunitie te kopen bij LiteBit, omdat ze Bitcoins verkopen via iDEAL en het een volledig Nederlands bedrijf is. Immers, je bezit niet de private keys en hebt de Bitcoins ook niet fysiek in je bezit. Je stalt ze in een wallet die de Bitcoin Beurs, LiteBit dus voor je aanmaakt. Op deze manier kun je zo snel mogelijk een Bitcoin koop of Bitcoin verkoop opdracht aan de handelsbeurs geven. Maak dus een gratis account aan op LiteBit, doorloop de eventuele verificatie procedure en… Sell, sell, buy buy!

 

Bitcoins verkopen via LiteBit

 

3.2. Of stuur wat Bitcoins van je software wallet naar je LiteBit wallet.
Je hoeft natuurlijk niet perse opnieuw euro’s uit te geven, je kunt ook je allereerste Bitcoin transactie bewerkstelligen door wat Bitcoins of andere cryptocurrency van je software wallet naar je LiteBit wallet te sturen. Dit doe je door in je software wallet een “send” opdracht te geven naar het adres van je LiteBit wallet, dit adres ziet er ongeveer zo uit: 1ATHEo5CUsDFDf5qcqNMkB6K6NgL6Fh6Y5. Na een tijdje heeft de blockchain de transactie verwerkt en zijn je cryptocoins bijgeschreven in je LiteBit wallet. Gefeliciteerd met je 1e officiele transactie! Woohooh.

3.3 Wacht, wees niet bang en gebruik de Bitcoin calculator!
Het meest veilige is nu om even te wachten totdat je Bitcoins meer waard zijn in euro’s dan je initiële Bitcoin investering. Op het moment dat de euforie rondom Bitcoin (in het nieuws) het hoogst is, hou je de Bitcoin koers nauwlettend in de gaten en kun je op het juiste moment je Bitcoins uit je hardware- of software wallet verkopen.

3.4 Verkoop nu alleen de hoeveelheid Bitcoins die je initiële investering waard is in euro’s! Dit kun je berekenen met de Bitcoin calculator. Nu heb je een mooie hoeveelheid gratis Bitcoins of andere cryptocurrency in je hardware- of software wallet staan. Berg dit op en kijk er nooit meer naar om, dit wordt het spaarpotje voor later! We zitten nog in deze trein tot 2040, dus Bitcoin zal waarschijnlijk nog enorm gaan stijgen in waarde.

 

Bitcoins verkopen via BTCdirect

Bitcoins verkopen via Bitonic

 
 

Stap 4. Rendement

Vanaf nu herhaal je dit spelletje met de handelsmunitie in je LiteBit wallet, wanneer je er ook maar tijd voor hebt.  Hoe vaker je dit doet hoe slimmer je wordt in het spelletje. Dus, hoe sneller je vermogen groeit. Het mooie is, er kan je niets gebeuren want je hebt geen 1 euro verloren. Het rendement op Bitcoins wat je in theorie kunt halen is extreem en dat gunnen we je van harte!

Wij wij wensen je daarom heel veel succes met het beleggen in Bitcoins of andere cryptocurrency en willen je van harte feliciteren met het afronden van…

 

De Bitcoincalculator.nl Bitcoin cursus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *